Cégünkről

A cégünket Euvitis-Floriana Kft. néven 2011-ban alapítottuk.

Az Euvitis szó az Európában őshonos bortermő szőlők (Vitis Vinifera) latin gyűjtőneve. Floriana a cégünk telephelyének, Csákvárnak az ókori római elnevezése.

Műemlékjellegű présház Csákváron

Műemlékjellegű présház Csákváron

A társaság tulajdonosi köre vagy tevőleges résztvevője, vagy szimpatizánsa a bio szemléletű borászkodásnak. A döntés, gondolat, hogy utánanyúljunk a borkészítés során esetleg veszendőbe menő értékeknek, bár Czibik úr csákvári pincéjének hűvösében született, nem a borközi állapotnak köszönhető, hanem a régóta formálódó és közösen vallott meggyőződésnek, miszerint a szőlőmagból készülő termékeket az egészségtudatos táplálkozásban előkelő hely illeti meg.

A kékszőlő magjának jótékony hatásairól kutatók és természetgyógyászok hosszú sora adott esetenként élményszerű, máskor akadémikus leírásokat. A számos pozitív példa, amit az orvosok és a fogyasztók elénk tártak, oda vezetett, hogy elsőként saját használatra, egészségünk megóvására állítottunk elő bioszőlőmag őrleményt, majd az ötletet továbbgondolva kezdtük el a termék forgalmazását. Önöknek sem kínálunk mást, mint amit magunk is fogyasztunk.

Sok időt töltöttünk a gyártástechnológiánk egyes elemeinek kikísérletezésével. A megoldáshoz nagy segítséget kaptunk Gonda János barátunktól. A régebbi idők tapasztalatai felhasználásának, a legkompetensebb magyar szakemberekkel való együttműködésünknek és a szerencsénknek is köszönhetően olyan technológiai elemeket alkalmazunk, amelyek lehetővé teszik, hogy rendkívül jó hatásfokkal vagyunk képesek megőrizni és termékeinkben továbbadni a szőlőmagban lévő értékeket. Pl. a 2011. évi, majd a 2012. évi termésből készített termékünk összpolifenol tartalma 11.2%, ezzel saját kategóriájában listavezető.

Együttműködés a borászokkal

2010-es bioszőlőmag-őrleményünk alapanyaga: Anna Borház – Gonda János pincészete (www.annaborhaz.hu)

2011-es bioszőlőmag-őrleményünk alapanyaga: Dobosi Dániel pincészete (www.dobosipinceszet.hu) és Szászi Endre pincészete (www.szaszipince.hu).

2012-es évjáratú bioszőlőmag-őrleményünk alapanyaga:

  • Dobosi Pince – Dobosi Dániel, Szentantalfa
  • Szászi Pince – Szászi Endre, Hegymagas
  • Bodor Borház – Bodor László, Csongrád (www.bodorborhaz.uw.hu)

pincészetekből származott.

Együttműködés a vásárlókkal

Kezdő vállalkozásként semmi sem lehet fontosabb számunkra, minthogy azonnal megismerjük a termékeinkről és a kapcsolódó szolgáltatásokról kialakuló véleményeket. Számoljanak be általános közérzetük, egészségi állapotuk alakulásáról, külön köszönettel vennénk a laboreredményekkel is alátámasztott információkat! Ez már az Önökkel, Önökért végzett közös munka része lehetne, amelynek eredményei megerősíthetik hitvallásunkat és elkötelezettségünket: az Önök bizalmát valós értékeket hordozó termékek kimunkálásával, átadásával és korrekt információk közzétételével kell szolgálnunk.

Cégadataink

A cég elnevezése: EUVITIS-FLORIANA Szőlőmag Feldolgozó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság
Bejegyzés kelte: 2011.06.14.
Közzétéve: 2011.06.30.
Hatályos: 2011.06.14.

A cég székhelye:
1025 Budapest, Vöröstorony utca 11/A.

A cég fióktelepe:
8083 Csákvár, Haraszt, Kerekhegy hrsz. 966.

A cég adószáma:
Adószám: 23395280-2-41
Közösségi adószám: HU23395280

A cég számlavezetője:
Raiffeisen Bank Zrt.

Számlaszámunk:
12010154-01291828-00100006